Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Zwijndrecht 3333 SB

Mimosahof

3333 SB Zwijndrecht
Bel of mail ons
078-6840292

Omschrijving

Bijzonder. Zo mag project Mimosahof in de wijk Kort Ambacht in Zwijndrecht wel genoemd worden. Voor de realisatie van dit project, bestaande uit zes loftwoningen en zes patiowoningen aan een sfeervol binnenhof, wordt de voormalige St. Petruskerk aan de Mimosastraat getransformeerd tot moderne woonplek. De loftwoningen verrijzen in de oude kerkzaal. De voormalige pastorie wordt vervangen door de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 289.000,- tot € 307.000,- Gebruiksoppervlakte 93 m² t/m 108 m² Inhoud 416 m³ t/m 489 m³ Perceeloppervlakte 94 m² t/m 121 m² Start Verkoop 12-03-2019 Aantal kavels 12 Vrij 12 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Bijzonder. Zo mag project Mimosahof in de wijk Kort Ambacht in Zwijndrecht wel genoemd worden. Voor de realisatie van dit project, bestaande uit zes loftwoningen en zes patiowoningen aan een sfeervol binnenhof, wordt de voormalige St. Petruskerk aan de Mimosastraat getransformeerd tot moderne woonplek. De loftwoningen verrijzen in de oude kerkzaal. De voormalige pastorie wordt vervangen door de patiowoningen.

Bij deze bijzondere transformatie blijft het architectonische beeld intact. Zo blijft het iconische kerkgebouw, dat decennialang van grote betekenis was voor de wijk, behouden. Met respect voor wat er was ontstaat hier een nieuw en levendig woongebied voor jong en oud. De klokkentoren, die de oorspronkelijke functie van het gebouw symboliseert, blijft dan ook behouden en zal een van de loftwoningen verrijken.

Tegelijkertijd staan de woningen garant voor modern woongenot. Duurzame maatregelen en energiezuinige installaties zorgen voor een aangename beleving in de woning. Het fraai ontworpen binnenhof, het groen, het water en de vele voorzieningen op loopafstand maken uw woongenot compleet. Welkom in Mimosahof!

Heeft u interesse in een loft- of patiowoning in Mimosahof? Of wilt u meer informatie over dit unieke transformatieproject in Kort Ambacht? Voor meer informatie of een inschrijfformulier kunt u contact opnemen met een van de verkopende makelaars.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 289.000,- - € 307.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 93 m² t/m 108 m² Inhoud 416 m³ t/m 489 m³ Perceeloppervlakte 94 m² t/m 121 m² Start Verkoop 12-03-2019 Aantal kavels 12 Vrij 12 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3333 SB Zwijndrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Vul hier onder uw persoonlijke gegevens in.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.