Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Loftwoning (Bouwnummer 1) in Zwijndrecht 3333 SB

Loftwoning (Bouwnummer 1)

3333 SB Zwijndrecht
Koopsom € 295.000,- v.o.n.
Bel of mail ons
078-6840292

Omschrijving

Bijzonder. Zo mag project Mimosahof in de wijk Kort Ambacht in Zwijndrecht wel genoemd worden. Voor de realisatie van dit project, bestaande uit zes loftwoningen en zes patiowoningen aan een sfeervol binnenhof, wordt de voormalige St. Petruskerk aan de Mimosastraat getransformeerd tot moderne woonplek. De loftwoningen verrijzen in de oude kerkzaal. De voormalige pastorie wordt vervangen door de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 96 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Bijzonder. Zo mag project Mimosahof in de wijk Kort Ambacht in Zwijndrecht wel genoemd worden. Voor de realisatie van dit project, bestaande uit zes loftwoningen en zes patiowoningen aan een sfeervol binnenhof, wordt de voormalige St. Petruskerk aan de Mimosastraat getransformeerd tot moderne woonplek. De loftwoningen verrijzen in de oude kerkzaal. De voormalige pastorie wordt vervangen door de patiowoningen.

Bij deze bijzondere transformatie blijft het architectonische beeld intact. Zo blijft het iconische kerkgebouw, dat decennialang van grote betekenis was voor de wijk, behouden. Met respect voor wat er was ontstaat hier een nieuw en levendig woongebied voor jong en oud. De klokkentoren, die de oorspronkelijke functie van het gebouw symboliseert, blijft dan ook behouden en zal een van de loftwoningen verrijken.

Tegelijkertijd staan de woningen garant voor modern woongenot. Duurzame maatregelen en energiezuinige installaties zorgen voor een aangename beleving in de woning. Het fraai ontworpen binnenhof, het groen, het water en de vele voorzieningen op loopafstand maken uw woongenot compleet. Welkom in Mimosahof!

De loftwoningen liggen aan een groenstrook met daarvoor een waterpartij. Alle woningen grenzen met hun tuin aan een sfeervol binnenhof, voorzien van bestrating en een fraaie tuininrichting. De auto blijft hier uit het zicht en kan aan de buitenzijde van het hof worden geparkeerd. Daar bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonder aan de loftwoningen is dat ze zich in de oude kerkzaal bevinden. Een van de loftwoningen is extra bijzonder. Op deze woning staat de klokkentoren, als blijvende herinnering aan de oorspronkelijke functie van het gebouw.
De diepe loftwoningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 105 m2 en een unieke indeling. Zo komt u de woning binnen vanaf het sfeervolle binnenhof. Op de ruime begane grond vindt u alle woonfuncties: de woonkamer, keuken en toilet, maar ook de badkamer en één slaapkamer.

De buitenruimte van de loftwoningen maakt uw woongenot compleet. Zo kijkt u vanuit de slaapkamer op de begane grond uit op uw privétuin. Deze ligt op het zuidoosten en heeft een diepte van ca. 6,5 meter. Achter uw tuin bevindt zich het fraai ontworpen en zonnig gelegen binnenhof. Vanuit de woonkamer kijkt u direct op een groenstrook met een waterpartij. Via twee openslaande deuren in de woonkamer haalt u dit mooie stukje natuur in uw woning.

Mede door de fraaie vide boven het keukengedeelte ervaart u in deze loftwoning veel licht en ruimte. Door de vide heeft u hier een plafondhoogte van ca. 5 meter. Boven de woonkamer ontstaat een mezzanine. Deze gedeeltelijke verdiepingsvloer biedt tal van inrichtingsmogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld een extra slaapruimte inrichten, een sfeervolle loungeruimte of een inspirerend atelier. Aan de andere zijde van de vide, boven de badkamer en het toilet, bevindt zich nog een zolderruimte. Deze is via een vlizotrap in de gang te bereiken.

De loft- en patiowoningen zijn modern, duurzaam en energiezuinig. Zij voldoen aan de laatste normen op het gebied van isolatie en zijn vanzelfsprekend gasloos.
De woningen zijn voorzien van duurzame installaties. Op het dak liggen zonnepanelen en een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Heeft u interesse in een loft- of patiowoning in Mimosahof? Of wilt u meer informatie over dit unieke transformatieproject in Kort Ambacht? Voor meer informatie of een inschrijfformulier kunt u contact opnemen met een van de verkopende makelaars.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 295.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Eindwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 96 m² Inhoud 441 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Voortuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Loftwoning (Bouwnummer 1), 3333 SB Zwijndrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Vul hier onder uw persoonlijke gegevens in.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.