Mijn favorieten

Binnenkort in verkoop nieuwbouw

Nieuwbouwproject Buytengewoon

- DE VERKOOP IS NU GESTART -
Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

De verkoop van de eerste fase (61 woningen) is vanaf nu gestart! Je kunt dus nu jouw voorkeuren doorgeven. De 5 voorkeuren geef je heel eenvoudig via jouw eigen Buytengewoon Volgerlanden account door. Ook staat er in ditzelfde account een vragenlijst voor je klaar die je kunt invullen. Doe je dit, dan word je aanvraag als eerste in behandeling genomen. Doen, dus!

Je hebt tot vrijdag 9 augustus 17.00 uur de tijd om je voorkeuren aan ons door te geven. Je zit dan bij de eerste selectieronde. Heb je dat gedaan? Dan neemt ons verkoopteam in de week van maandag 12 augustus contact met je op.

Buytengewoon is in de verkoop. Van schitterende rijwoningen tot statige twee-onder-één-kapwoningen – allemaal uitgevoerd in verschillende afmetingen waardoor ieder zijn of haar droomwoning hier kan vinden. Op deze pagina vind je impressies van deze woningen. Meer informatie vind je hier. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het project? Schrijf je in via de website van Buytengewoon of stuur je gegevens naar info@wisse.nl.

 
   
 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring