Mijn favorieten

Binnenkort in verkoop nieuwbouw

UPDATE 6-6-2019: 
We hebben goed nieuws:  26 juni gaat Lof & Loof in verkoop! Ben jij ook gegrepen door de landelijke sfeer en rijke detaillering van de woningen in Lof & Loof?
Zet 26 juni dan in de agenda! 

Start verkoop

Op woensdag 26 juni, circa 17:00 uur start de online verkoop van de 39 prachtige woningen van Lof & Loof. Vanaf deze datum staat alle verkoopdocumentatie online en kun je inschrijven op jouw favoriete woning(en). Je ontvangt op 26 juni een nieuwsbrief met daarin een unieke inschrijflink om de inschrijving te starten. Op de website lees je hoe het inschrijven en toewijzen werkt. 

Meet en Greet
Heb je je al verdiept in de woningen op de website, maar heb je specifieke vragen of wil je ons graag persoonlijk spreken? Op woensdag 3 juli ontmoeten we je graag bij de Meet en Greet in Cascade. Tijdens deze avond kun je de prachtige brochure ophalen, worden de verschillende woningtypen geperesenteerd en zijn alle partijen aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. We nemen je mee door het nieuwe Appellaantje en laten je graag alle details en bijzonderheden zien van de 6 woningtypen. 

Wanneer: woensdag 3 juli van 19:00 tot 20:30 uur
Waar: Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Gratis hypotheekadvies
Interesse in Lof & Loof, maar is het nog niet duidelijk wat je financiële ruimte is? Daar helpen wij je graag bij! Onze financieel adviseurs bieden je gratis advies. Hierbij krijg je inzicht in hoeveel je kunt lenen en wat de geschatte maandlasten gaan worden. Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen op 078-6840292.
Ook als je nog niet zeker weet of je wilt inschrijven op een woning ben je van harte welkom. Ook tijdens de Meet en Greet zal er een adviseur aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden.

Graag tot de Meet en Greet op woensdag 3 juli!

Lof & Loof is een ontwikkelink van:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwbouwproject Lof & Loof


Aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht krijgt het boerenleven een hele nieuwe betekenis. De kaplaarzen en overalls worden ingeruild voor prettige vrijetijdskleding. Geen werk op het land, maar wel genieten van heerlijke landelijke charme. Een goed gevuld fruitkistje met peren en appels uit de plaatselijke loofgangen is niet langer een droom, maar smakelijke realiteit. De inspiratie van de Lof & Loof woningen is een gelukkige en gezonde leefomgeving. Hierdoor is er gekozen voor veel glas aan de straatzijde, serres en veranda’s, zo ontstaat een goed contact met de straat.

Er worden veel verschillende woningen gebouwd: 11 rijwoningen, 4 speciale hoekwoningen, 8 2-onder-1 kapwoningen, 1 vrijstaande villa, 9 bungalows en 6 haakswoningen. Op deze pagina vind je impressies van deze woningen. Meer informatie vind je hier.

Binnenkort gaat Lof & Loof in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het project? Schrijf je in via de website van Lof & Loof of stuur je gegevens naar
info@wisse.nl.

 


Nieuwbouwproject Buytengewoon


Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

Hoewel ze nog volop bezig zijn met het zetten van de puntjes op de i, kunnen we je wel vertellen dat er in totaal 77 koopwoningen komen die garant zullen staan voor een moderne afwerking en een hoog wooncomfort. Van schitterende rijwoningen tot statige twee-onder-één-kapwoningen – allemaal uitgevoerd in verschillende afmetingen waardoor ieder zijn of haar droomwoning hier kan vinden. Op deze pagina vind je impressies van deze woningen. Meer informatie vind je hier.

Binnenkort gaat Buytengewoon in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het project? Schrijf je in via de website van Buytengewoon of stuur je gegevens naar info@wisse.nl.

 
   
 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring