Mijn favorieten

Binnenkort in verkoop nieuwbouw

Nieuwbouwproject Buytengewoon

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

Hoewel ze nog volop bezig zijn met het zetten van de puntjes op de i, kunnen we je wel vertellen dat er in totaal 77 koopwoningen komen die garant zullen staan voor een moderne afwerking en een hoog wooncomfort. Van schitterende rijwoningen tot statige twee-onder-één-kapwoningen – allemaal uitgevoerd in verschillende afmetingen waardoor ieder zijn of haar droomwoning hier kan vinden. Op deze pagina vind je impressies van deze woningen. Meer informatie vind je hier.

Binnenkort gaat Lof & Loof in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het project? Schrijf je in via de website van Buytengewoon of stuur je gegevens naar info@wisse.nl.

 
   
 


Nieuwbouwproject Lof & Loof


Aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht krijgt het boerenleven een hele nieuwe betekenis. De kaplaarzen en overalls worden ingeruild voor prettige vrijetijdskleding. Geen werk op het land, maar wel genieten van heerlijke landelijke charme. Een goed gevuld fruitkistje met peren en appels uit de plaatselijke loofgangen is niet langer een droom, maar smakelijke realiteit. De inspiratie van de Lof & Loof woningen is een gelukkige en gezonde leefomgeving. Hierdoor is er gekozen voor veel glas aan de straatzijde, serres en veranda’s, zo ontstaat een goed contact met de straat.

Er worden veel verschillende woningen gebouwd: 11 rijwoningen, 4 speciale hoekwoningen, 8 2-onder-1 kapwoningen, 1 vrijstaande villa, 9 bungalows en 6 haakswoningen. Op deze pagina vind je impressies van deze woningen. Meer informatie vind je hier.

Binnenkort gaat Lof & Loof in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het project? Schrijf je in via de website van Lof & Loof of stuur je gegevens naar info@wisse.nl.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring