Mijn favorieten

Binnenkort in verkoop nieuwbouw

Mimosahof te Zwijndrecht

Aan de Mimosastraat in de bloemenbuurt van Zwijndrecht wordt het plan ‘Mimosahof’ ontwikkeld. Op de locatie van voorheen de St. Petruskerk worden rondom een hof energiezuinige woningen gerealiseerd.

De loftwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 90 m2 en de patiowoningen van ca. 100 m2. Door de combinatie van moderne architectuur, uitgesproken materiaalkeuze en voorzieningen als winkelcentrum Kort Ambacht op loopafstand is het hier aangenaam en fijn wonen voor jong en oud.

Meer informatie vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het project? Schrijf je in via de website van de Mimosahof of stuur je gegevens naar info@wisse.nl.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwbouwproject Lof & Loof


Aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht krijgt het boerenleven een hele nieuwe betekenis. De kaplaarzen en overalls worden ingeruild voor prettige vrijetijdskleding. Geen werk op het land, maar wel genieten van heerlijke landelijke charme. Een goed gevuld fruitkistje met peren en appels uit de plaatselijke loofgangen is niet langer een droom, maar smakelijke realiteit. De inspiratie van de Lof & Loof woningen is een gelukkige en gezonde leefomgeving. Hierdoor is er gekozen voor veel glas aan de straatzijde, serres en veranda’s, zo ontstaat een goed contact met de straat.

Er worden veel verschillende woningen gebouwd: 11 rijwoningen, 4 speciale hoekwoningen, 8 2-onder-1 kapwoningen, 1 vrijstaande villa, 9 bungalows en 6 haakswoningen. Op deze pagina vind je impressies van deze woningen. Meer informatie vind je hier.

De verwachte start verkoop is eind maart 2019. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het project? Schrijf je in via de website van Lof & Loof of stuur je gegevens naar info@wisse.nl.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring