Mijn favorieten

Hypotheken


Bij de aankoop van uw droomhuis of bij een verbouwing zal in veel gevallen ook de keuze moeten worden gemaakt voor een passende hypotheek. Vele belangrijke beslissingen komen hierbij op u af, zoals de keuze voor een rentevaste periode, de keuze voor de hypotheekvorm, het afsluiten van verzekeringen voor overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid en de juiste fiscale aspecten. Onze erkend hypotheekadviseurs gaan samen met u op zoek naar de juiste hypotheek door uw persoonlijke situatie en wensen in kaart te brengen en het advies hierop af te stemmen. Op deze wijze begeleiden wij u bij uw zoektocht naar de beste hypotheek.

Wij zijn het aanspreekpunt voor uw financiële vragen, ook na het afsluiten van uw hypotheek. Te denken valt hierbij aan wijzigingen in uw hypotheek of persoonlijke situatie zoals een nieuwe baan, scheiding of overlijden.

De adviseurs van Wisse Hypotheken zijn erkend hypotheekadviseur en aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Ook hier staat kwaliteit dus voorop.

Download hieronder onze dienstverleningsdocumenten. In deze documenten staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo'n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kun u ook onze kosten vergelijken.
Download hier het dienstverleningsdocument 'Hypotheekaanvraag'.
Download hier het dienstverleningsdocument 'Risico's afdekken'.
Download hier het dienstverleningsdocument 'Vermogen opbouwen'.

Neem contact met ons op voor een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


 
Wisse Hypotheken, deskundig, betrouwbaar en succesvol!