Afspraak maken
Bel mij

Aankoop

Van toegevoegde waarde

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning: wij geven deskundig en reëel advies.

Een makelaar die zich kan inleven in jouw persoonlijke situatie, is altijd van toegevoegde waarde bij het kopen van een huis. Aankopen doen wij op twee manieren: gerichte aankoop of volledige aankoopservice. Gerichte aankoop als je jouw droomwoning al hebt gezien en volledige aankoopservice wanneer je ook hulp wilt bij je zoektocht. Wij vertellen je graag meer om te zien wat bij je past!

makelaar

Ik ben Christiaan, aangenaam

Wil jij een woning kopen? Ik geef graag antwoord op al je vragen! Bel of mail mij voor het maken van een afspraak.

Stappenplan

Een huis kopen? Onze volledige aankoopservice uit vijf overzichtelijke stappen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

1

Kennismaken & vaststellen van je woonwensen

In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we je woonwensen en de mogelijkheden. Verder geven we een beeld van de huidige markt en vertellen we meer over onze dienstverlening.

2

Activeren Copaan account & instellen zoekprofiel

Je ontvangt een persoonlijk account van Copaan. Dit is een online zoeksysteem dat je woonwensen matcht met actueel aanbod. Hierdoor ben je ook snel op de hoogte van nieuwe woningen. Je kunt het zoekprofiel vullen met je woonwensen en onderscheid maken tussen eisen en ‘nice-to-have’s’.

3

Bezichtiging

Is je interesse gewekt voor een woning? Dan gaan we als aankoopmakelaar met je mee om de woning te bezichtigen. We zijn je sparringpartner en wijzen je op belangrijke aandachtspunten, zodat je een compleet beeld van de woning en de mogelijkheden krijgt. Daarnaast vragen wij relevante informatie op en raadplegen we ook de door de verkopende partij beschikbaar gestelde documentatie.

4

Prijsstelling & aankoopstrategie

Bij een positieve uitkomst van de bezichtiging, kijken we met elkaar naar een goede aankoopstrategie. Wat is een realistisch bod en is een bouwkundige inspectie noodzakelijk? Aan de hand van actuele data adviseren we je over prijsstelling en voeren we de onderhandelingen met de verkopende makelaar.

5

Koop & overdracht

Wanneer het uitgebrachte bod is geaccepteerd, is het eerst tijd voor een felicitatie! We controleren of de gemaakte afspraken juist zijn opgenomen in de koopovereenkomst. Voorafgaand aan de overdracht bij de notaris, inspecteren we gezamenlijk de woning om te zorgen dat alles in orde is. Het is tijd om te genieten van jouw nieuwe huis! Voor je verhuizing kun je bovendien gratis gebruikmaken van onze verhuisbus.

wisse watermark

Wil je weten hoeveel je kunt lenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Benieuwd wat er bij een hypotheekgesprek komt kijken? Bekijk ons stappenplan.

Afspraak maken

Jouw vertrouwde makelaar

Ontmoet het team

Altijd een vast contactpersoon

Meedenkend, eerlijk en reëel

Alles onder één dak