Afspraak maken
Bel mij

Verkoop

Vol vertrouwen verkopen

Ons team communiceert open en direct tijdens heel het verkoopproces.

Je bent voortdurend goed geïnformeerd. Wij hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt en werken met passie en plezier. Ons team van experts is zeer bekend met de regionale markt en staat je bij met eerlijk en realistisch advies.

makelaar

Ik ben Ewout, aangenaam

Wil jij je woning verkopen? Ik geef graag antwoord op al je vragen! Bel of mail mij voor het maken van een afspraak.

Stappenplan

Wil jij je woning verkopen? Ik geef graag antwoord op al je vragen! Bel of mail mij voor het maken van een afspraak.

1

Start verkoop & dossiervorming

Mogen wij aan de slag met de verkoop van je huis? Dan beginnen we met het verzamelen van alle benodigde documenten en informatie over je woning, die nodig zijn in het verkoopproces. We maken een Move-account - digitaal woningdossier - voor de woning aan om het verkoopproces te kunnen beheren, en voegen de benodigde documenten toe.

2

Professionele fotografie

Om je woning zo goed mogelijk te presenteren, gaan we voor professionele fotografie. Een video wordt opgenomen om geïnteresseerden een virtuele rondleiding te geven. We maken een meetcertificaat voor de vaststelling van de juiste woonoppervlakte en we maken plattegronden van de woning voor een helder begrip van de indeling.

3

Opmaak brochure & voorbereiding publicatie

Tijd om je woning onder de aandacht te brengen! We maken een aansprekende woningbrochure. Vervolgens publiceren we je woning op onze socialmediakanalen, onze website en natuurlijk op Funda. Bovendien delen we de brochure met ingeschreven woningzoekenden en andere makelaars.

4

Bezichtigingen

Potentiële kopers krijgen de gelegenheid je woning te bezichtigen. Uiteraard stemmen we het inplannen van de bezichtigingen zorgvuldig met elkaar af en begeleiden we geïnteresseerden door je woning.

5

Koop

Er is een koper! We gaan aan de slag gaan met de opmaak van de koopovereenkomst en leggen de gemaakte afspraken vast. Dan volgt de ondertekening van de koopovereenkomst.

6

Overdracht

Het is zover! De woning wordt overgedragen aan de koper. We doen een eindinspectie, waarbij we samen door de woning lopen, de meterstanden noteren en checken of alles in orde is. Met de sleuteloverdracht bij de notaris is de verkoop van je woning afgerond! Ook na het afronden van de verkoop, blijven we beschikbaar voor eventuele vragen. En voor je verhuizing kun je gratis gebruikmaken van onze verhuisbus.

wisse watermark

Regel jouw energielabel

Jouw woning verkopen? Dan heb je een energielabel nodig!

Energielabel aanvragen

Jouw vertrouwde makelaar

Ontmoet het team

Altijd een vast contactpersoon

Meedenkend, eerlijk en reëel

Alles onder één dak