Afspraak maken
Bel mij

Taxatie

Gegarandeerd de juiste waarde

Wil jij een woning laten taxeren?

Voorafgaand bepalen we met elkaar het doel van de taxatie. De objectieve en professionele beoordeling van de waarde van een woning is cruciaal voor het bepalen van de juiste verkoopprijs, het verkrijgen van een hypotheek, bij de afwikkeling van een nalatenschap of in het geval van een echtscheiding. Onze onafhankelijke en gecertificeerde register-taxateurs leveren gevalideerde taxatierapporten.

makelaar

Ik ben Christiaan, aangenaam

Wil jij een woning laten taxeren? Ik geef graag antwoord op al je vragen! Bel of mail mij voor het maken van een afspraak.

Stappenplan

Een taxatie laten uitvoeren? Onze werkwijze bestaat uit vier overzichtelijke stappen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent!

1

Afspraak & doel bepalen

Een taxatierapport kan verschillende doelen hebben: verdeling, vererving, voor het afsluiten van een hypotheek of voor de verkoop van je huis. Maar je kunt ook behoefte aan een taxatierapport hebben bij het verbouwen van je huis.

2

Opvragen informatie & inspecteren

Voorafgaand aan de taxatie, vragen we alle relevante stukken op zoals kadastrale gegevens, energielabel, bestemmingsplan en bodeminformatie. Onze register-taxateur komt vervolgens langs voor de opname van de woning, waarbij de woning wordt ingemeten en de benodigde foto’s worden gemaakt. Verder kijken we naar de locatie en vormen een beeld van de staat van onderhoud.

3

Marktonderzoek & uitwerken

Na de woningopname doen we marktonderzoek. Hiervoor vergelijken we je woning met vergelijkbare recent verkochte woningen in de omgeving. Daarna werken we het taxatierapport uit en voorzien het van alle relevante bijlagen.

4

Gevalideerd taxatierapport ontvangen

Zodra het taxatierapport gereed is, bieden wij het rapport aan voor validatie bij het NWWI. Dit is het Nederlands Woning Waarde Instituut. Zij beoordelen of het taxatierapport voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Na goedkeuring, ontvang je het getekende taxatierapport per e-mail.

wisse watermark

Vraag een taxatie aan

Vul het formulier in om een afspraak te maken voor een taxatie

Taxatie aanvragen

Jouw vertrouwde makelaar

Ontmoet het team

Altijd een vast contactpersoon

Meedenkend, eerlijk en reëel

Alles onder één dak