Afspraak maken
Bel mij
makelaar

Ik ben Sam, aangenaam.
Interesse in dit project?

Omschrijving

Verkoop gestart! Inschrijven tot 09 april 2024 17:00 uur.

Welkom bij ‘Kop van ‘t Oude Ambacht’, een plek waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten in een harmonieuze balans van comfort, stijl en gemeenschapsgevoel. Dit exclusieve nieuwbouwproject van 16 patiowoningen is met zorg en aandacht ontwikkeld om een uniek woongenot te bieden dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

De patiowoningen van ‘Kop van ’t Oude Ambacht’ zijn een ode aan levensloopbestendig wonen. Ze bieden de perfecte combinatie van privacy en openheid, van binnenruimte en buitenbeleving. Uw patiowoning is voorzien van een fijne buitenruimte waar u in alle rust kunt genieten.

Elk aspect van deze woningen is ontworpen met uw comfort in gedachten, met een speciale focus op de badkamer die een essentieel onderdeel vormt voor het volledig wonen op de begane grond. De woningen van Kop van ’t Oude Ambacht zijn levensloopbestendig en daar hoort een passende badkamer bij. Onze badkamers zijn ontworpen met oog voor toegankelijkheid en zijn van alle gemakken voorzien én indien nodig naar behoefte aan te passen. U geniet van tijdloos design en functionaliteit terwijl u zorgeloos kunt genieten van uw badkamerroutine. De ruimtes zijn ruim en licht, met een doordachte indeling die bewegingsvrijheid garandeert en het gebruiksgemak maximaliseert.

In het hart van Hendrik-Ido-Ambacht en in een schilderachtige en waterrijke omgeving, verrijst het nieuwbouwproject Kop van ’t Oude Ambacht. De projectlocatie, aan de rand van de Volgerlanden aan de Vrouwgelenweg, staat voor de terugkeer naar een rustiger levenstempo.

De grondwerkzaamheden zijn dit jaar gestart. De voorbereidingen voor de bouw van zestien patiowoningen, elk met een energiezuinig karakter, zijn in volle gang. Deze duurzame huizen, uitgerust met een eigen warmtepomp en zonnepanelen, staan voor een lage ecologische voetafdruk. De woningen worden gasloos uitgevoerd. Tevens zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming- en koeling.

Het ontwerp van de patiowoningen spreekt tot de verbeelding van diegenen die comfort en gemak waarderen. Met een compleet woonprogramma op de begane grond, inclusief een uitnodigende woonkamer, open keuken en slaapkamer met badkamer ensuite, is levensloopbestendigheid een centraal kenmerk van dit project. De verdieping biedt extra ruimte voor nog 2 ruime kamers die als hobbykamers kunnen worden ingericht.

Lees verder
wisse watermark

Wil je weten hoeveel je kunt lenen?

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek, deze is geheel vrijblijvend en gratis. Benieuwd wat er allemaal bij een hypotheekgesprek komt kijken? Bekijk ons stappenplan.

Afspraak maken

Media

+ 7
makelaar

Ik ben Ewout,
aangenaam

Wil je weten wat ik kan betekenen voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan contact met mij op.

icon-huis

Gratis zoekopdracht

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod?

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang het nieuwe woningaanbod in je mailbox. Speciaal afgestemd op jouw woonwensen.

Inschrijven